zaterdag 6 oktober 2012

World Card Making Day 2012

Vandaag is World Card Making Day. Om te vieren dat kaartjes maken zo'n leuke en dankbare hobby is. Ik was vandaag bij Linda en kon dus lekker ongestoord mijn gang gaan. We zijn om half twee begonnen en toen was het ineens half zes! Oeps!
 
Een kaartje in wit en kraft. Het wit geëmbossed met puntjes en op het kraft met witte pigment inkt gestempeld. Linda had nog een paar oogjes liggen. Die pasten precies!
Dit is mijn bijdrage voor de Art Jourey Uitdaging één kleur gebruiken. Een mannenkaart in bruintinten en allemaal Art Journey stempels.
Lekker sproeien met dylusions inkten en allemaal Dyan Reavely stempels erop. Daarna gewoon doedelen met een witte gelpen. Dit is mijn bijdrage voor Card Positioning Systems schets 285.

CreaChrista

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Christa voor de Art Journey Challenge! Mooie mannelijke kleuren bij mooie stoere stempels. Mooie combi en een leuk idee met dat aparte paneeltje op de kaart !

  groetjes Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, ik las Karin's reaktie en toen schreef ik Karin ipv Christa. Heb mijn opmerking inmiddels verwijderd. Ok hier nog een keer, prachtige kaarten Christa en wat leuk dat je mee doet aan onze challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaartjes allemaal Christa! Bedankt voor het meedoen met de Art Journey challenge. Mooie stempelcombinatie, leuke kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen